BRM 90130

De BRM 90130 CO2-laser heeft als belangrijkste eigenschappen: hoge precisie, hoge loopsnelheid en hoge efficiëntie voor een redelijke prijs, zeker voor de uitstekende kwaliteit van deze laser.

Mogelijkheden

De BRM 90130 CO2-laser voegt absolute meerwaarde toe aan uw machinepark. Bij ontwikkeling, prototyping en verkoop beschikt u over veel innovatieve mogelijkheden met deze lasermachine. U krijgt eveneens vele nieuwe mogelijkheden in uw productieproces. Het gebruik van de BRM 90130 vermindert de hoeveelheid lawaai en stof in uw werkruimtes. Ook heeft u met deze lasermachine minder afval en minder nabewerkingen dan met traditionele technieken.

Nauwkeurigheid

De BRM 90130 is ontworpen voor snijden tot 0,1 mm nauwkeurig en voor graveren met 1000 DPI. Deze nauwkeurigheid wordt bereikt door werktafel en laserkop met hybride servomotoren te sturen. De encoders van de servo’s geven steeds de actuele positie van tafel en laserkop terug aan de stappenmotoren. Zo voorkomt het systeem dat stappen worden overgeslagen. Dit levert zowel een hoge nauwkeurigheid als een hogere maximale loopsnelheid op. Ook worden de motoren minder warm bij een lager geluidsniveau, omdat de stroom naar de motoren is afgestemd op de belasting.

Krachtige laser

De BRM 90130 beschikt over een krachtige laserbuis van 100 W of 150 W, waarmee elke snij- en/of graveeropdracht kan worden uitgevoerd. De CO2-laserbuis is samengesteld uit hoogwaardige componenten en wordt in de fabriek uitgebreid getest. De koeling van de laserbuis gebeurt met gedemineraliseerd water in een gesloten systeem.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief software, koeling, standaard afzuiging, luchtpomp, rotatie-unit, lensset en lamellen- en honingraattafel. Alle belangrijke onderdelen worden voor u geïnstalleerd, u kunt dus meteen beginnen na de installatie. Wilt u een betrouwbare, veelzijdige CO2-laser waarmee u direct aan de slag kunt, dan is de BRM 90130 de lasermachine die u zoekt.

BRM Extractor L

Optioneel levert VROTECH een op de BRM 90130 afgestemde filterunit, de BRM Extractor L, waardoor u de machine in een gesloten ruimte kunt gebruiken.

Verdere specificaties:

  • Precisieaandrijving
  • Snijden:
    – 100 W: tot 15 mm acrylaat en 6 mm MDF*
    – 150 W: tot 20 mm acrylaat en 8 mm MDF*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Verstelbare hoogte werktafel van 0-230 mm

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine