BRM 90130-X

De BRM 90130-X metaallaser is een gesloten CO2-laser voor het lasersnijden en lasergraveren van metaal. Ook kunt u met de BRM 90130-X metaallaser dezelfde materialen verwerken als met een CO2-laser.

Zuurstof

Het is mogelijk om metaal te snijden met deze BRM metaallaser, doordat tijdens het snijden zuurstof wordt toegevoegd. Door de hoge temperatuur van de laser en de toegevoegde zuurstof brandt het metaal in de snede weg. Harding van de snijranden is zeer beperkt omdat bij lasersnijden het werkstuk slechts korte tijd en in een beperkte zone verhit wordt. De dikte van het metaal dat met de BRM 90130-X metaallaser gesneden kan worden, is 1,2 mm.

Efficiënt

Met de BRM 90130-X metaallaser krijgt u nog meer mogelijkheden om uw productie flexibel en efficiënt in te richten en te blijven innoveren. De BRM 90130-X metaallaser is een geweldige ondersteuning van ontwikkeling en prototyping, maar voegt vooral absolute meerwaarde toe aan uw machinepark in de productiesfeer. De meegeleverde LaserWorks software kan uitstekend overweg met alle formaten van de meestgebruikte CAD-pakketten. Dat betekent, dat deze BRM metaallaser moeiteloos in uw workflow is in te passen. Bent u dus op zoek naar een metaallaser die hoge precisie combineert met hoge loopsnelheid en een goede prijs, dan is dit een uitstekende kandidaat.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief software, koeling, standaard afzuiging, luchtpomp, zuurstofpomp lensset, nozzles en lamellentafel. Alle belangrijke onderdelen worden voor u geïnstalleerd, u kunt dus meteen beginnen na de installatie. Wilt u een betrouwbare, veelzijdige metaallaser waarmee u direct aan de slag kunt, dan is de BRM 90130-X de metaallaser die u zoekt.

BRM Extractor L

Optioneel levert VROTECH een op de BRM 90130-X afgestemde filterunit, de BRM Extractor L, waardoor u de machine in een gesloten ruimte kunt gebruiken.

Verdere specificaties:

  • Snijden:
    – Tot 20 mm acrylaat en 8 mm MDF*
    – Tot 1,2 mm metaal*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Werktafel: 900×1300 mm
  • Graveren met 1000 DPI

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine