BRM 6090

De BRM 6090 CO2-laser biedt u verrassende, nieuwe mogelijkheden op het gebied van lasersnijden en lasergraveren. Met de BRM 6090 kiest u voor meerwaarde in productie, ontwerp en verkoop.

Efficiënt

De meegeleverde LaserWorks software leest bestanden van de meestgebruikte tekenprogramma’s en grafische ontwerppakketten. De BRM 6090 CO2-laser kunt u dus gemakkelijk en efficiënt in uw productieproces inpassen. U bent flexibel in de keuze van het materiaalformaat dat u gebruikt, want op de werktafel is ruimte voor materialen met een formaat van 600 × 900 mm. Bovendien maken de gladde snijkanten in veel gevallen nabewerking overbodig, wat eveneens bijdraagt aan een efficiënt productieproces.

Loopsnelheid

Met de traploos instelbare snelheid van de laserkop heeft u altijd het meest efficiënte optimum tussen materiaal en snijdiepte bij elke graveer- of snijopdracht. Met de BRM 6090 haalt u een loopsnelheid van 800-1000 mm/s, afhankelijk van de dikte en de aard van het materiaal dat u bewerkt. De hoge loopsnelheid gaat gepaard met een grote nauwkeurigheid. Met de hybride servomotoren kan de laserkop tot op 0,1 mm nauwkeurig worden gepositioneerd.

Veelzijdig

De honingraat- en lamellentafel zorgen voor flexibiliteit in het productieproces en dragen bij aan de precisie van de BRM 6090 lasermachine. De tafel is elektrisch in de hoogte verstelbaar tot 230 mm, wat de lasermachine extra veelzijdig maakt. Tot die diameter kunnen met het rotatiesysteem ook ronde voorwerpen zoals flessen en glazen worden gegraveerd. De krachtige, watergekoelde laser van 100 W kan in combinatie met deze uitrusting de moeilijkste snij- en graveeropdrachten moeiteloos aan.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief software, koeling, standaard afzuiging, luchtpomp, rotatie-unit, lensset en lamellen- en honingraattafel. U kunt dus meteen aan het werk na de installatie. Zoekt u naar een betrouwbare, veelzijdige CO2-laser waarmee u direct aan de slag kunt, dan is de BRM 6090 de ideale lasermachine.

BRM Extractor M

Optioneel levert VROTECH een op de BRM 6090 afgestemde filterunit, de BRM Extractor M, waardoor u de machine in een gesloten ruimte kunt gebruiken.

 

Verdere specificaties:

  • Precisieaandrijving
  • Snijden:
    – Tot 15 mm acrylaat en 6 mm MDF*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Verstelbare hoogte werktafel van 0-230 mm

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine