BRM 4060

De BRM 4060 is een CO2-laser met absolute meerwaarde voor uw activiteiten. Met de BRM 4060 kiest u voor efficiëntie, precisie en gebruiksgemak in uw gehele bedrijfsproces.

Snelheid

U kunt met de BRM 4060 lasermachine lang achtereen productief zijn en loopsnelheden halen tot 60 m/min. De laserbuis van 60 Watt levert genoeg vermogen voor de meeste snij- en graveertaken. De gesloten waterkoeling maakt het mogelijk om gedurende langere tijd kunt te blijven werken op hoge snelheid. De snelheid is uiteraard afhankelijk van het te snijden of graveren materiaal en van de snijdiepte. De loopsnelheid ligt bij graveren natuurlijk hoger dan bij het snijden van hetzelfde materiaal.

BRM 4060 werkt precies

Deze lasers zijn uitgevoerd met een hybride servomotor. De encoder van het systeem koppelt de positie van de laserkop terug naar het programma, wat voorkomt dat stappen worden overgeslagen of toegevoegd. Dat betekent dat u met de BRM 4060 snel kunt snijden of graveren zonder iets op precisie in te leveren. Lasergraveren kan met een resolutie van 1000 DPI, wat ruim voldoende is voor bijvoorbeeld een duidelijk leesbaar etiket op vrijwel ieder materiaal. Lasersnijden is mogelijk op 0,1 mm nauwkeurig.

Gebruiksgemak

De BRM 4060 is zeer flexibel in het gebruik. De machine kan in vrijwel elke ruimte geplaatst worden, omdat u kunt volstaan met een elektrische aansluiting van 220 Volt. Met tafelafmetingen van 400×600 mm en een elektrisch verstelbare hoogte van 230 mm heeft u voldoende ruimte voor diverse snij- en graveeropdrachten.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief koeling, afzuiging, luchtpomp rotatie-unit etc. U kunt dus meteen aan de slag na de installatie. Zoekt u naar een CO2-laser met ongekende, innovatieve mogelijkheden waarmee u direct kunt werken, dan is de BRM 4060 de ideale lasermachine.

BRM Extractor M

Optioneel levert VROTECH een op uw BRM laser afgestemde filterunit, de BRM Extractor M, voor het gebruik van de lasermachine in een gesloten ruimte.

Verdere specificaties:

  • Precisieaandrijving
  • Graveren met 1000 DPI
  • Snijden 0,1 mm nauwkeurig
  • Verstelbaar van 0-230 mm
  • Koeling: water

Toebehoren van de lasermachine