BRM 150300

De BRM 150300 portaallaser is voorzien van dezelfde solide lasertechniek als de gesloten BRM CO2-laser varianten. Dat verzekert u van dezelfde hoogstaande kwaliteit, maar geeft u meer mogelijkheden door de open tafel.

Voordelen

De belangrijkste eigenschappen van de BRM 150300 portaallaser zijn naast het grote formaat, de hoge precisie, de hoge loopsnelheid en de minimale wissel- en steltijden. Met de BRM 150300 portaallaser bereikt u een hoge efficiëntie voor een redelijke prijs. Gebruiksgemak en een schone en rustige werkomgeving zijn andere voordelen van deze portaallaser.

Precisie

Zoals alle BRM-lasers werkt de BRM 150300 portaallaser uiterst precies, mede door de LaserWorks software. Ook de robuuste constructie geeft de nodige stabiliteit voor een precies snijresultaat. Snij- en graveerwerk tot 0,1 mm nauwkeurig is mogelijk met deze BRM portaallaser met snelheden tot 1000 mm/sec. De hybride servomotoren zorgen er voor dat geen stappen worden overgeslagen, wat zowel hogere precisie oplevert als hogere loopsnelheden. Met de krachtige laserbuis van 100 W of 150 W, voert u moeiteloos elke snijopdracht uit. Het gesloten, beveiligde koelsysteem zorgt er bovendien voor, dat de laser nauwkeurig blijft werken. Deze eigenschappen van de BRM 150300 portaallaser voegen zeker voldoende meerwaarde toe aan uw machinepark om aanschaf te overwegen.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief software, koeling, standaard afzuiging, luchtpomp en lamellentafel. Alle belangrijke onderdelen worden voor u geïnstalleerd, u kunt dus meteen beginnen na de installatie. Wilt u een betrouwbare, veelzijdige CO2-laser waarmee u direct aan de slag kunt, dan is de BRM 150300 de portaallaser die u zoekt.

BRM Extractor XL

De BRM 150300 portaallaser heeft twee aansluitmogelijkheden voor een filterunit. Voor deze portaallaser is het gebruik van twee BRM Extractor XL of BRM Extractor XXL units aanbevolen en deze zijn optioneel door VROTECH te leveren. Eveneens optioneel is de puntafzuiging bij de laserkop, waarmee u de rookontwikkeling optimaal kunt controleren.

Verdere specificaties:

  • Snijden:
    – 100 W: tot 15 mm acrylaat en 5 mm MDF*
    – 150 W: tot 20 mm acrylaat en 6 mm MDF*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Vaste werktafel: 1500×3000 mm

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine