BRM 130250

U bent op zoek naar een CO2-lasermachine met een groot snijgebied zonder daarvoor te veel te moeten betalen? Dan zal de prijs-kwaliteitsverhouding van de BRM 130250 portaallaser u zeker aanspreken.

Productiemachine

Net als de gesloten modellen is de BRM 130250 portaallaser een productiemachine van uitstekende kwaliteit, waarmee u zonder nabewerking de meest ingewikkelde snijopdrachten uitvoert. De mogelijkheid om zonder onderbreking van het snijden de machine te laden en lossen, scheelt u veel kostbare productietijd. Daarnaast zorgt deze productiemachine voor een minimale omgevingsbelasting op het gebied van stof en geluid. De BRM 130250 portaallaser verdient het zeker om een prominente plaats te krijgen in uw productielijnen.

Nauwkeurigheid

De BRM 130250 portaallaser werkt nauwkeurig tot 0,1 mm. Dit is mogelijk door het gebruik van hybride servomotoren op de laserkop en het portaal en de robuuste constructie van het frame en de bewegende delen van de machine. Zo paart de BRM 130250 portaallaser een hoge nauwkeurigheid aan een hoge loopsnelheid. Voor de nauwkeurigheid is tevens van belang dat de laserbuis goed gekoeld wordt. Daarvoor zorgt een gesloten waterkoelsysteem met oververhittingsalarmering.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief software, koeling, standaard afzuiging, luchtpomp en lamellentafel. Alle belangrijke onderdelen worden voor u geïnstalleerd, u kunt dus meteen beginnen na de installatie. Wilt u een betrouwbare, veelzijdige CO2-portaallaser waarmee u direct aan de slag kunt, dan is de BRM 130250 de portaallaser die u zoekt.

BRM Extractor XXL

Voor het gebruik van deze BRM portaallaser in een gesloten ruimte levert VROTECH optioneel een De BRM Extractor XXL filterunit. Eveneens optioneel is de puntafzuiging bij de laserkop, waarmee u de rookontwikkeling optimaal kunt controleren. De capaciteit van de filterunit is afgestemd op de BRM 130250 portaallaser.

 

Verdere specificaties:

  • Snijden:
    – 100 W: tot 15 mm acrylaat en 6 mm MDF*
    – 150 W: tot 20 mm acrylaat en 8 mm MDF*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Vaste werktafel: 1300×2500 mm

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine