BRM 130250-X

De BRM 130250-X metaallaser is een portaallaser met talrijke opties op het gebied van lasersnijden en lasergraveren. Deze metaallaser blinkt uit in efficiëntie, nauwkeurigheid en snelheid.

Werktafel

Bent u op zoek naar een snelle, nauwkeurige en efficiënte metaallaser, dan zal ook het formaat van de werktafel van de BRM 130250-X u aanspreken. Want op de werktafel met een omvang van 1300×2500 mm passen veel standaardmaten plaatmateriaal. Daarmee is dit een ideale productiemachine waarmee u snel ingewikkelde seriematige graveer- en snijopdrachten uitvoert. Daarnaast wint u veel kostbare tijd door de mogelijkheid om continu te blijven graveren en/of snijden zonder voor de afvoer en aanvoer van plaatmateriaal het snijden of graveren te moeten onderbreken. De BRM 130250-X metaallaser voegt dus met zijn grote werktafel en de goede toegankelijkheid absolute meerwaarde toe aan uw machinepark voor een redelijke prijs.

Nauwkeurigheid

De BRM 130250-X metaallaser levert snij- en graveerwerk tot 0,1 mm nauwkeurig. Portaal en laserkop worden gestuurd met hybride servomotoren, die de actuele positie van portaal en laserkop voortdurend terugkoppelen aan de stappenmotoren. Met deze configuratie wordt voorkomen, dat bij het verplaatsen van laserkop of portaal stappen worden overgeslagen. U werkt zo met hoge nauwkeurigheid en hogere loopsnelheid en krijgt altijd een stabiel eindresultaat met slechts beperkte nabewerkingen.

Krachtige laser

De BRM 130250-X metaallaser beschikt over een krachtige, watergekoelde laserbuis van 150 W, samengesteld uit hoogwaardige componenten. Het gesloten koelsysteem zorgt voor een langere levensduur van de laserbuis. Ook voorkomt het temperatuurwisselingen van de laserbuis, aangezien die meteen de nauwkeurigheid van het snijproces zouden beïnvloeden.

BRM Extractor XXL

Voor het gebruik van uw BRM metaallaser in een gesloten ruimte levert VROTECH optioneel een BRM Extractor XXL filterunit. De capaciteit van de filterunit is afgestemd op de BRM 130250-X metaallaser. Eveneens optioneel is de puntafzuiging bij de laserkop, waarmee u de rookontwikkeling optimaal kunt controleren.

Verdere specificaties:

  • Snijden:
    – Tot 20 mm acrylaat en 8 mm MDF*
    – Tot 1,2 mm metaal*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Graveren met 1000 DPI
  • Werktafel: 1300×2500 mm

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine