BRM 100160

De BRM 100160 biedt u verrassend veel nieuws als u een betrouwbare lasersnijder of lasergraveermachine zoekt. De BRM 100160 CO2-laser is een mooie aanwinst, die zijn praktische nut gemakkelijk bewijst.

Efficiënt

De LaserWorks software werkt naadloos met de output van de meeste ontwerppakketten. De BRM lasers integreert u dus gemakkelijk in uw workflow, wat de efficiëntie van uw productieproces nog verhoogt. De BRM 100160 lasercutter levert een eindresultaat met gladde snijkanten. Vaak hebt u dan ook geen nabewerking nodig, wat eveneens bijdraagt aan een efficiënt productieproces.

Loopsnelheid

Met de traploos instelbare graveer- c.q. snijsnelheid, haalt u met de BRM 100160 lasersnijder een loopsnelheid tot 60 m/min. Dit is afhankelijk van de bewerking die u met de lasercutter uitvoert en het materiaal. Het spreekt vanzelf, dat lasergraveren sneller gaat dan lasersnijden. De hybride servomotoren in deze BRM lasercutter bewegen de laserkop snel en nauwkeurig, met een precisie van 0,1 mm.

Veelzijdig en precies

Lamellen en honingraatstructuur houden de werktafel van de lasercutter relatief koel, waardoor het niet vervormt. Deze factor bepaalt mede de nauwkeurigheid van de BRM 100160 lasersnijder. De tafel van 1000×1600 mm is 230 mm in hoogte verstelbaar. De bijgeleverde rotatie-unit voor ronde voorwerpen tot 230 mm diameter maakt deze lasersnijder/lasergraveermachine tot een veelzijdige machine.

Gebruiksklaar

VROTECH levert alle machines gebruiksklaar af, dus inclusief software, koeling, standaard afzuiging, luchtpomp, rotatie-unit, lensset en lamellen- en honingraattafel. Alle belangrijke onderdelen worden voor u geïnstalleerd, u kunt dus meteen beginnen na de installatie. Wilt u een betrouwbare, veelzijdige CO2-laser waarmee u direct aan de slag kunt, dan is de BRM 100160 de lasermachine die u zoekt.

BRM Extractor XL

Voor het gebruik in een gesloten ruimte levert VROTECH optioneel een BOFA filterunit. De BRM Extractor XL is afgestemd op de BRM 100160 lasercutter.

Verdere specificaties:

  • Precisieaandrijving
  • Snijden:
    – 100 W: tot 15 mm acrylaat en 6 mm MDF*
    – 150 W: tot 20 mm acrylaat en 8 mm MDF*
    – 0,1 mm nauwkeurig
  • Verstelbare hoogte werktafel van 0-230 mm

*meer is mogelijk maar dit gaat ten koste van de kwaliteit

Toebehoren van de lasermachine