BRM Fiberlaser 30 Watt

De BRM Fiberlaser 30 Watt is bedrijfszeker en energiezuinig. Deze fiberlaser werkt onder alle omstandigheden even betrouwbaar. De BRM Fiberlaser 30 Watt is zeker een aanwinst voor uw machinepark.

Graveren

Met een BRM Fiberlaser kunt u direct graveren in metalen, zonder enige bewerking vooraf. U kunt met een fantastisch resultaat graveren in o.a. aluminium, staal en goud. U kunt dus veel sneller werken dan met een CO2-laser. Moet u grote aantallen verwerken, dan is wint u veel kostbare productietijd. Het werkblad van 160×160 mm is ruim genoeg om kleine voorwerpen zoals horloges, manchetknopen en pennensets te graveren. Met de BRM Fiberlaser 30 Watt maakt u de mooiste en strakste markeringen en gravures op telefoons, laptops, sieraden of typeplaatjes.

Betrouwbaar

De BRM Fiberlaser 30 Watt is door de gebruikte techniek bijzonder betrouwbaar. Een ander voordeel is het grote aantal gebruiksuren van de laser, tot wel 100.000 uur. Deze fiberlaser heeft zeer weinig onderhoud nodig en is niet gevoelig voor storingen. Deze BRM Fiberlaser is dus bijzonder bedrijfszeker onder heel verschillende omstandigheden. Tel bij deze voordelen het geringe energieverbruik en u ziet op de lange termijn het rendement op uw investering alleen maar toenemen.

Veiligheid

Aan uw veiligheid is op elke werkplek een belangrijk issue daarom is de BRM Fiberlaser 30 Watt uitgerust met een aantal voorzieningen om u veilig te kunnen laten werken, zoals een automatische deursluiting en dubbele bediening.

Opties

VROTECH levert op de BRM Fiberlaser 30 Watt een aantal opties, zoals een groter werkblad, autofocus, in 3D graveren, 360º-rotatieunit, draaischijf en lopende band.

BRM Extractor S

Voor het gebruik van de BRM Fiberlaser 30 Watt in een gesloten ruimte levert VROTECH optioneel een BRM Extractor S filterunit. De capaciteit van de filterunit is afgestemd op de BRM Fiberlaser 30 Watt.

Verdere specificaties:

  • Focus: handmatig
  • Opstelling: vrijstaand of desktop
  • Windows pc: geïntegreerd
  • Koeling: lucht