BRM Fiberlasers

De BRM fiberlasers van VROTECH worden effectief ingezet bij het lasermarkeren en lasergraveren van metalen. Dit is mogelijk omdat fiberlaser zijn gebaseerd op geheel andere principes dan de CO2-lasers.

           

BRM Fiberlaser 20 Watt         BRM Fiberlaser 30 Watt

Voordelen van fiberlasers

Lasergraveren van metalen kan direct op het metaaloppervlak, dus zonder voorbewerking met een spray. Andere voordelen van fiberlasers zijn, dat ze bijzonder lang meegaan, tot wel 100.000 uur, en daarbij ook nog bijna onderhoudsvrij zijn. Het hoge rendement van fiberlasers ten opzichte van andere vastestoflasers en CO2-lasers, is een van de andere voordelen van fiberlasers. U bespaart energie en daarmee dalen de kosten per markering.

Nauwkeurigheid

De BRM fiberlasers kenmerken zich door de grote nauwkeurigheid waarmee bewerkingen worden uitgevoerd. De BRM fiberlasers hebben een erg goede straalkwaliteit, waarmee een nauwkeurigheid van 50 micron bereikt kan worden, afhankelijk van de focusafstand. Dit maakt fiberlasers uitermate geschikt voor het graveren van oppervlakken met een fijne structuur, zoals gepolijste metalen.

Snelheid

Fiberlasers worden speciaal ingezet waar snelheid extra belangrijk is. Een fiberlaser kan met een snelheid die minstens drie keer zo hoog ligt als die van een CO2-laser, dezelfde bewerking uitvoeren. Bovendien is de kwaliteit van een gravure of markering met een fiberlaser beter, mede door een beter contrast in de afbeelding.

Gebruiksklaar

VROTECH levert de BRM fiberlasers gebruiksklaar bij u af. Na de installatie werkt uw laserapparaat onberispelijk met alle meegeleverde toebehoren en hulpapparatuur. Na een eerste instructie helpt de Nederlandstalige handleiding u direct op weg. De gebruiksvriendelijke software in de geïntegreerde Windows pc leest de meest voorkomende standaard tekeningformaten van ontwerpprogramma’s en beeldbewerkingssoftware.

Advies

Advies moet u ondersteunen bij de beslissingen die u moet nemen, daarom draaien wij bij VROTECH er niet omheen: wij leveren ongewoon goede producten en wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden die u met onze fiberlasers hebt. Zo kunt u de juiste keuzes maken en hebt u blijvend een goed gevoel over uw investering.

Maak een afspraak voor een materiaaltest of demonstratie in ons servicecenter !

Vul het aanvraagformulier in of bel 085-4012947 om een afspraak te maken.

Vraag aan