Ventilatie en Isolatie

 

Gemakkelijker en sneller maatwerk leveren

Goede ventilatie en isolatie is vandaag de dag erg belangrijk. Of het nu de woningbouw, gezondheidszorg, winkelcentra of scholen betreft; iedere situatie vraagt om maatwerk welke voldoet aan de wet- en regelgeving. Als specialist in ventilatie en isolatie vraagt de praktijk jou vaak passende oplossingen te vinden waarbij je gebruik moet maken van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld armaflex, filterdoek, foam en schuim.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Het produceren van producten of onderdelen vragen veel tijd van je. Logisch, het is tenslotte een bewerkelijk systeem waarbij alle aandacht nodig is en waardoor je soms liever kiest voor productie met de hand. Toch is handwerk niet altijd nodig. Door te lasersnijden met een lasermachine kun je met hoge snelheden producten of onderdelen produceren waardoor je het handmatig snijden van isolatiemateriaal totaal elimineert uit je productieproces. En efficiëntere manier van werken dus! Daarnaast ben je met een lasermachine van BRM helemaal vrij in de complexiteit van je eindproduct. OGemf je nu 10 of 200 verschillende vormen in één plaat hebt; door de nauwkeurigheid van de lasermachine is dit geen probleem. Al deze bewerkingen realiseren door middel van handwerk kost tijd. De flexibiliteit om snel op de vraag van de klant te reageren vertraagt dus iets.

De tijd die je bespaart met produceren met een lasermachine, kun je sneller op deze vraag reageren en heb je op een kort termijn je machine terugverdient en met het produceren van deze producten ‘in huis’ houd je controle op het maatwerk en waarborg je de kwaliteit waar jij als specialist voor staat.

Van pakkingen tot buisisolatie van je maatwerk oplossing; veel onderdelen kun je sneller produceren met een lasermachine. Zo zie je dat een lasermachine daadwerkelijk een steentje kan bijdragen aan jouw productieproces waarbij je beter of sneller op de markt kan reageren. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Geen ervaring in ventilatie- en isolatietechniek?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo