Stand- en Decorbouw

 

Opvallen in
je eigen stijl

Bij een stand of decor wil je in één oog opslag zo veel mogelijk van een bedrijf, thema of programma laten zien. Het is dan ook niet voor niets dan stands en decors tegenwoordig uit allerlei vormen en details bestaan. Net als bij interieurbouw is jou als standbouwer en decorbouwer een freesmachine niet vreemd. Maar ook hier geldt; een lasermachine is geen vervanger van je freesmachine, maar juist een fantastische aanvulling daarop! Bij grove freesbewerkingen is een lasermachine de ‘finishing touch’. Denk bijvoorbeeld aan een gravering op een paneel, logo op decor etc.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Met een lasermachine produceer je gemakkelijk een omgeving die past bij een bedrijf. Dit kan een decor zijn, maar ook een beursstand. Door deze te personaliseren sluit het naadloos aan bij de boodschap of het doel. Ook het personaliseren van die items en decors is een toepassing die je ideaal met een lasermachine uit kunt voeren. Het inzetten van een lasersnijder is een laagdrempelige en eenvoudige manier om eindproducten te maken. Vooral het wat dunnere plaatmateriaal is makkelijker te gebruiken met een lasermachine dan met een freesmachine. Zo hoef je bijvoorbeeld platen niet meer vast te leggen door middel van vacuüm, maar kan de lasersnijder zo met je materiaal aan de slag. Dat in combinatie met de vele mogelijkheden in personaliseren maakt dat je bijna niets meer hoeft uit te besteden. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je klanten echt een totaalconcept aanbieden. Hoogwaardige kwaliteit met hoge afwerking is waar je op mag rekenen.

En denk je dat je alleen met hout aan de slag kunt? Dan heb je het mis! Met een lasermachine kun je een grote selectie materialen bewerken. Een logo op natuursteen? Randproducten en accessoires bij een beursstand? Geen probleem, je produceert alle producten in één moeite door. Til standbouw en decorbouw echt naar een hoger niveau met een lasermachine! Roomdividers en kamerschermen om diverse ruimtes binnen één oppervlakte te creëren? Verbindingen maken zonder later bevestigingsmateriaal toe te voegen? Je realiseert het allemaal met een lasermachine. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Ben je geen stand- of decorbouwer?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo