Scholen, Universiteiten en Fablabs

 

Lasertechniek, een prachtige toevoeging op het onderwijs

Jij bent docent, afdelingscoördinator of eindverantwoordelijke in het onderwijs en op zoek naar nieuwe technieken om toe te passen binnen jullie school, universiteit of fablab. Je bent op zoek naar een gebruiksvriendelijke en veilige machine die bij voorkeur ook nog eens betaalbaar is. Dan ben je precies aan het juiste adres. BRM-lasers vind je vaak terug binnen het onderwijs. Als gereedschap op universiteiten om prototypes, testopstellingen of onderzoeksprojecten mee uit te voeren, bij fablabs om kunst- en designprojecten mee te produceren of op vmbo-, mbo- en VTI-scholen met praktijkonderwijs binnen de richtingen BWI, PIE, D&P, STEAM en STEM.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Als onderwijsspecialist kunnen wij je als geen ander op weg helpen. Zowel als adviseur van de juiste machine als kennispartner staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je de support te leveren die je nodig hebt. Door onze lange ervaring binnen het onderwijs ontwikkelden we een aantal jaar geleden lesmateriaal. 15 uiteenlopende opdrachten die jouw studenten helpen met de lasermachine te leren werken. En ook voor jou als docent staan we klaar. Zo bieden we je cursussen die gericht zijn op ‘train de trainer’ waarbij je alle geheimen van de lasermachine leert kennen.  Zo ben jij helemaal klaar om je studenten verder te helpen.

Een lasermachine kent grote voordelen voor jouw techniekonderwijs. Zo is de lasersnijder nauwkeuriger en duurzamer dan een freesmachine en vele malen sneller dan een 3D-printer! Laat iedere student aan bod komen tijdens jouw lesuur en laat ze op een laagdrempelige manier kennis maken met lasertechniek. Laat ze automatisch meedenken over materialen en technische tekeningen om het technisch inzicht te vergroten. Zo worden ze helemaal klaargestoomd voor de praktijk. Benieuwd naar verschillende toepassingen die je met de lasersnijder kunt realiseren? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Niet werkzaam op een school, universiteit of fablab?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo